Menu
Per i sentieri del sogno

Oda's Italia

Een liefde voor Italië, een liefde voor reizen met een bijzonder karakter.

Oda van Stekelenburg is kunsthistoricus en vinoloog en reist al meer dan dertig jaar door Italië. Geïnspireerd door haar affiniteit met de Italiaanse cultuur en haar kennis van de Italiaanse wijn en gastronomie heeft ze in 2003 VIAGGI DA GUSTARE opgericht.

In de naam ligt de missie besloten: ‘reizen om te proeven, reizen om te genieten’. Oda organiseert vakanties en rondreizen, voor kleine én grote gezelschappen, waarin je de cultuur en de smaakrijkdom van het authentieke Italië ontdekt.

Ik ben altijd op zoek naar locaties in Italië die mijn hart sneller doen kloppen. Ik heb een voorliefde voor het oude Italië en selecteer accommodaties op basis van het historische karakter, de schoonheid van het omringende landschap en de sfeervolle inrichting. Mijn voorkeur gaat uit naar kleinschalige aanbieders bij wie persoonlijke gastvrijheid hoog in het vaandel staat.
Het aanbod is gevarieerd: van eenvoudige boerenhuizen tot luxe villa’s.
Sommige villa’s lenen zich uitstekend voor het vieren van een bijzondere gelegenheid als een bruiloft of een samenkomst van vrienden en familie.

Daarnaast organiseer ik wijnreizen en culinaire reizen, zowel voor individuele reizigers als voor groepen. Reizen naar Piemonte, Toscane, Campanië of Sicilië, reizen met een bijzonder karakter. Je ontmoet eigenzinnige wijnmakers en proeft lokale gerechten in trattoria’s en restaurants, die je niet makkelijk zult vergeten.
Neem gerust contact op om je reisplannen te bespreken, ik ben je graag van dienst bij de nadere invulling.

Lees verder op de blog ‘Oda’s Italia’

Reacties

We zijn weer thuis na een onvergetelijke, heerlijke vakantie in Toscane. We zijn erg onder de indruk van de (wederom!) fantastische locatie's waar je ons naar toe hebt gebracht! Uniek, zéker die op het landgoed ‘Val d'Orcia’. Wat een prachtige plek, zeer indrukwekkend! Enorm bedankt daarvoor.
(n.a.v. een vakantie in Toscane)

Gisteren teruggekomen uit Sicilië. We wilden je even laten weten dat we het fantastisch hebben gevonden, het verblijf 'Trapani Casale' was boven verwachting mooi! En dat is voor ons echt een belangrijke factor voor een fijne vakantie.
(n.a.v. een vakantie van een gezin)

We zijn sinds een paar dagen weer terug in Nederland, na een hele fijne tijd in Italië. We waren erg enthousiast over de accommodatie 'Monte Cetona Casale', het is een heerlijk ruim en comfortabel huis met een geweldige tuin en een fantastisch uitzicht.

Oda van Stekelenburg