Menu
Il vino è la poesia della terra

Oda's Italia

PIEMONTEVENETO/VENETIËEMILIA ROMAGNATOSCANAPUGLIASICILIA

TOSCANA

Koken in een historische keuken

Periode: naar wens

Het is een unieke ervaring om in deze eeuwenoude keuken van een historische villa in Toscane een maaltijd te bereiden. Ook kinderen zijn welkom!

's Ochtends om half elf arriveer op het landgoed. Na de rondleiding door de wijnkelder begint de kookles.
Je weet niet wat je ziet als je deze historische keuken binnenkomt: de oppervlakte is enorm, het fornuis is opgestookt met hout en aan de muur hangen talloze koperen pannen.
Je bereidt een traditionele Toscaanse maaltijd, waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische ingrediënten. De groenten komen uit de moestuin van de villa en het vlees is afkomstig van landerijen uit de directe omgeving. 'Chilometro zero' is een veelgebezigde uitdrukking in Italië. Oftewel: koken met producten uit de directe omgeving.
Na de les proef je het zelfbereide menu, dat wordt begeleid door wijn van het domein.

Ter informatie:
Dit arrangement bestaat uit:
- een bezoek aan de wijnkelder;
- een kookles;
- een lunch

De kosten bedragen circa 130 euro per persoon.
Voor kinderen is er een speciaal tarief.

Meer weten over de beschikbaarheid?