Menu
Il vino è la poesia della terra

Oda's Italia

PIEMONTEVENETO/VENETIËEMILIA ROMAGNATOSCANAPUGLIASICILIA

TOSCANA

Vegetarisch koken met Maroeska

Periode: 30 oktober-3 november 2023

Een inspirerende kookreis met Maroeska Metz.
Zij verstaat de kunst om mensen plezier te laten beleven aan koken. Daarbij is Maroeska ter zake kundig, leert ze je verschillende kooktechnieken en weet ze bovendien het nodige te vertellen over de achtergronden van diverse recepten.

Je verblijft bij Tenuta Il Cicalino, een landgoed in de Maremma vlakbij het stadje Massa Marittima. De verspreid over het landgoed liggende boerenhoeves zijn omgetoverd tot stijlvolle luxe vakantieverblijven met royale kamers.
Il Cicalino is omgeven door weidse velden en uitgestrekte bossen. Er zijn meerdere zwembaden, onder meer een verwarmd binnenzwembad en een wellness met sauna en jacuzzi.
Iedere ochtend word je verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet. Vervolgens bezoek je authentieke dorpjes in de omgeving en goede lokale producenten van wijn en kaas.
Elke middag is er een kookworkshops met Maroeska, daarvoor gebruiken we een professionele keuken. Er wordt vegetarisch gekookt. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.

Inclusief:
4 overnachtingen in een tweepersoons kamer op basis van vol pension
4 kookworkshops met aansluitend diner, inclusief wijnen
3 x dagprogramma onder begeleiding van Triptoscana
Recepten

Exclusief:
Supplement 1-persoonskamer € 200,-
Bijdrage garantieregeling STO Garant € 15,-

Vervoer
Je kunt met eigen auto komen of per trein/vliegtuig in combinatie met een huurauto ter plaatse. De dichtstbijzijnde vliegvelden zijn Pisa en Florence. Voor het dagprogramma gebruiken deelnemers hun eigen (huur)auto.

Meer weten over de beschikbaarheid?