Menu
Andando alla scoperta dei luoghi magici

Oda's Italia

PIEMONTEVENETO/VENETIËLIGURIAEMILIA ROMAGNATOSCANAUMBRIALE MARCHELAZIO/ROMECAMPANIA/NAPELSABRUZZOPUGLIASICILIA

Individuele rondreizen maken het mogelijk Italië op eigen gelegenheid en in eigen tempo te verkennen.
Je overnacht op basis van bed & breakfast in sfeervolle hotels en gastenverblijven. 
Niet alleen voor wie een 'Grand Tour' door Italië wil maken, maar ook voor wie één regio van Italië in al zijn aspecten wil verkennen stellen we graag een rondreis samen. 
Gebaseerd op persoonlijke wensen, op een thema of op onze kennis van de mooiste locaties, de culturele bezienswaardigheden en de lokale restaurants.

 

 

Sicilië, een feest voor de zintuigen
Sicilië is ongetwijfeld één van de meest bijzondere Italiaanse bestemmingen. De Siciliaanse cultuur is doordrenkt van invloeden die onder meer de Grieken, de Romeinen, de Arabieren en de Normandiërs op het eiland hebben nagelaten. In deze twaalfdaagse reis maak je kennis met het eigenzinnige Sicilië en ontdek je de culturele diversiteit van het eiland. Raak vervoerd door de vergezichten over de weidse landschappen en de azuurblauwe zee, door de barokke schoonheid van Modica en Siracusa en de klare lijnen van de antieke tempels te Agrigento. Geniet bovendien van de intense, pure smaken van de Siciliaanse keuken en de krachtige, elegante wijnen. Sicilië is een feest voor de zintuigen. Meer informatie...
Overzicht